Car Search

Formular de Rezervare

Tipul de Masina:

Data de Ridicare:

Data de Returnare:

Locul de Livrare:


Adresa dvs. de E-mail:

Adresa de mail lipseste.Adresa de mail este gresita.

Numarul dvs. de Telefon (cu prefix):

Numarul de telefon lipseste.
 
inchirieri auto otopeni
Inchirieri Auto in Aeroportul OtopeniAcum puteti ridica orice masina de inchiriat direct din terminalul Sosiri Internationale al Aeroportului International Otopeni. Optiunea de livrare si predare in Aeroport va este oferita gratuit de agentia noastra in zilele lucratoare, si in timpul programului. In zilele de weekend se va percepe o taxa de livrare sau predare, in valoare de 10 Euro. Taxa de servicii in afara orelor de program (9:00 - 17:00) este de 5 Euro.

Agentii nostri de inchirieri auto va vor astepta vis a vis de biroul de informatii (aflat langa iesire) cu o placuta cu numele de client. Ulterior va vor conduce la masina de inchiriat pentru intocmirea contractului de inchiriere, a facturii si chitantelor aferente, si pentru a va preda autoturismul. Garantia este blocata pe loc de pe cardul clientului in baza unui proces verbal de predare.

otopeni Intalnirea se face la ora planificata in formularul de rezervare, in fata biroului de informatii din Aeroportul Otopeni. Clientul este condus la masina care ii este prezentata.

masini Masina este prezentata chiriasului cu dotarile acesteia si se intocmeste procesul verbal de primire, factura si contractul de inchiriere. Aceste documente ii sunt inmanate clientului.

bucuresti Agentul de inchiriere inmaneaza actele soferului si incaseaza chiria si garantia aferenta pentru care emite bonuri fiscale. Se face o ultima verificare a actelor clientului.

Livrarile si preluarile se pot face direct in aeroport, sau la 150M de zona Plecari Internationale, la sediul nostru.
Beneficiati GRATUIT de urmatoarele:
TVA si Taxe Aeroport Asigurare Rovigneta